Actualitate

SCUTUL PĂDURII: Peste 40 mc de lemn confiscat la Sebeş

Controale zilnice în trafic şi în teren, efectuate de poliţiştii din Alba, pentru combaterea ilegalităţilor provenite din exploatarea şi transportul materialului lemnos. Alţi 43 de metri cubi de material lemnos, transportat ilegal, au fost confiscaţi în noaptea de 13/14 mai, la Sebeş.
În noapte trecută poliţiştii Serviciului de Ordine Publică împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din IPJ Alba, în timp ce acţionau pe raza municipiului Sebeş pentru combaterea ilegalităţilor privind transportul de material lemnos, au depistat, pe strada Industriilor, un camion înmatriculat în județul Maramureş, condus de un bărbat din municipiul Dej, care era încărcat cu 43,3 metri cubi de material lemnos.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că datele menţionate în avizele de însoţire primare prezentate la control, nu corespundeau din punct de vedere cantitativ cu realitatea.
Poliţiştii au luat măsura sancționării contravenţionale a şoferului camionului cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...