Actualitate, Stirea Zilei

Scutul Pădurii. 91 mc de lemn confiscați la Lupșa

Poliţiştii au confiscat 91 de metri cubi de material lemnos, în urma unui control la punctul de lucru al unei persoane autorizată să efectueze activităţi de prelucrare şi comercializare al materialului lemnos, din comuna Lupşa.

La data de 02.03.2016, poliţiştii specializaţi în combaterea delictelor silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică al IPJ Alba, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Lupşa, jandarmi, lucrători ai Gărzi Forestiere Județene Alba și ai Ocolului Silvic Valea Arieșului, au desfăşurat, pe raza comunei Lupşa, o acţiune ce a vizat combaterea ilegalităţilor silvice.

Astfel, în urma verificării efectuate la punctul de lucru, din localitatea Muşca, al unei persoane fizice autorizate să efectueze activităţi de prelucrare şi comercializare a materialului lemnos, s-a constatat că aceasta deținea cantitatea de 91 de metri cubi de material lemnos, de esenţă răşinoasă, fără a putea prezenta documente legale de provenienţă.

Faţă de Ş.C.I., a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile art. 19 al.1 din Legea nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în valoare de 25.000 lei, iar cei 91 de metri cubi de material lemnos, deţinuţi ilegal, au fost confiscaţi.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 martie 2016

About Author

Cititorul


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...