Actualitate, Social

Scrisoarea angajaţilor Kronospan către primarul municipiului Sebeş

Catre Primaria Sebes,

Noi, angajati ai Kronospan Sebes, va cerem Domnule Primar sa interveniti imediat, conform responsabilitatilor impuse de lege, pentru a dezamorsa conflictul aparut in comunitatea locala. Conflictul a fost declansat pe baza informatiilor false referitoare la activitatea, pe care firma la care lucrăm, o desfasoara in Sebes. Va cerem sa va indepliniti sarcinile de serviciu desemnate si sa dati raspunsuri la intrebarile ridicate de cateva persoane din comunitatea in care traim. Daca nu detineti informatiile necesare pentru a raspunde la toate intrebarile, va cerem sa convocati autoritatile competente care detin aceste informatii si sa le cereti sa raspunda imediat intrebarilor cetatenilor.
Datorita neimplicării Dvs., comunitatea s-a împartit in doua tabere. Dvs. dispuneţi de toate instrumentele necesare, pentru a face lumina in ceea ce priveste acuzatiile neadevarate lansate in ultima vreme.
Noi vrem sa punem capat presiunilor venite din partea unor locatari ai Municipiului Sebes, mai nou avem si alti cetateni angrenati în acest scandal, si cerem sa fie aratat adevarul.
Noi, ca cetateni ai orasului Sebes, ne platim taxele la bugetul local, taxe din care primiti salariul, in consecinta D-le Primar trebuie ne reprezentaţi si pe noi.
Va cerem sa interveniti imediat pentru a lamuri acuzele care se aduc firmei in care lucram si pe care noi le consideram minciuni sfruntate.

Angajatii Kronospan Sebes.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

1 martie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...