Actualitate, Cultura, Educatie

,,Scrie! Vino! Prezintă! Publică!”

VERBUM

                Joi, 29 august 2019, Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba lansează din nou îndemnul ,,Scrie! Vino! Prezintă! Publică!” pentru toți cei care vor să se afirme în lumea scrisului. Începând cu orele 17:00, la sala de lectură a bibliotecii va avea loc o nouă întâlnire ce are ca temă Zborul și visul.

Cercul de scriere creativă VERBUM a luat ființă din dorința inițiatorului Silvan Stâncel, de a strânge la un loc persoane dornice să se exprime prin arta scrisului, în fața unui public avizat, a unui public cu vârste diferite dar cu aceleași preocupări: dragoste pentru lectură și creație literară.

Întâlnirile cercului de scriere creativă VERBUM au devenit în timp adevărate evenimente literare  destinate nu numai celor ce simt că au abilități de scriere creativă și doresc un barometru real al propriei valori ci și prietenilor lor, iubitorilor de lectură și tuturor celor ce iubesc cultura și arta în întregul ei. În cadrul cercului sunt prezentate încercările literare și artistice ale fiecăruia, sunt dezbătute într-un cadru prietenesc creațiile fiecăruia, sunt găsite și aplaudate sau corectate punctele tari și punctele slabe ale fiecărei creații și sunt sprijinite în vederea publicării acele creații care reușesc să stârnească interesul și să aducă un plus de valoare intelectuală pentru cei ce le citesc.

            Proiectul este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și face parte din Programul – 4 ANIMAȚIE CULTURALĂ/4.8 Verbum/ Proiect de management 2017-2020. Acesta are ca scop definirea bibliotecii drept centru multicultural în vederea satisfacerii cerințelor exprimate de membrii comunității și încurajarea tuturor celor care au abilități de creație artistică.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 august 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...