Actualitate

Schimbări în IPJ Alba. Milu Todea revine la Cugir, Paul Şerban este adjunct la Poliţia Alba Iulia, iar Cristian Dunca şef la Serviciul Arme

04.Ioan Nicolae CabuleaComisar şef de poliţie Todea Constantin Milu, revine la conducerea Poliţiei Orașului Cugir. Subcomisarul Şerban Traian Paul a fost împuternicit în funcţia de adjunct al Poliţiei Municipiului Alba Iulia iar comisarul şef Dunca Cristian va ocupa funcţia de şef al Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase.

Începând cu data de 06.05.2013, la conducerea Poliţiei Oraşului Cugir revine comisar şef de poliţie Todea Constantin Milu.

Ofiţerul ocupă această funcţie din data de 22.03.2012 iar în ultimele 12 luni a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile şefului Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

În aceeaşi perioadă, la conducerea Poliţiei Oraşului Cugir a fost împuternicit, subcomisar de poliţie Şerban Traian Paul care, începând cu data de azi, 6 mai 2014, este împuternicit, pentru o perioadă de 6 luni, să îndeplinească atribuţiile adjunctului şefului Poliţiei Municipiului Alba Iulia, pe linie de investigaţii criminale.

La conducerea Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase a fost numit comisar şef de poliţie Dunca Cristian, ofiţer care până la data de 06.05.2014 a ocupat funcţia de adjunct al Poliţiei Municipiului Alba Iulia pe linie de investigaţii criminale.

Preluarea noilor atribuţii de către ofiţerii nominalizaţi a avut loc azi, 06.05.2014, în cadrul unor şedinţe de lucru la care a participat şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 mai 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Radio Alba Centrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...