Actualitate

Schimb de experiență între municipalități din județ și parteneri italieni din regiunea Padova, Italia

logoALEAAgenția Locală a Energiei Alba – ALEA organizează luni 2 septembrie 2013, seminarul -schimb de experiență între municipalități din județul Alba – semnatare ale Convenției Primarilor și parteneri italieni din regiunea Padova, Italia.

Această acțiune se încadrează în politica de dezvoltare energetică durabilă a județului Alba susținută de Consiliul Județean Alba și Agenția Locală a Energiei Alba.

Delegația italiană este condusă de viceprimarul municipalității Due Carrare din Italia și are în componență reprezentanți ai unor companii italiene din domenii ca: iluminat eficient cu soluții LED, lucrări de eficiență energetică în clădiri publice, soluții de utilizare a energiei geotermale.

Participă reprezentanți ai primăriilor: Ciugud, Ighiu, Pianu, Sântimbru, Zlatna

În cadrul seminarului vor fi prezentate mai multe studii de caz implementate cu succes în Italia în domenii de interes pentru orice autoritate publică locală: modernizare iluminat public, eficientizarea energetică a clădirilor publice, utilizarea unor surse de energie regenerabilă în clădiri.

Reprezentanții primăriilor din județul nostru vor prezenta situația lor curentă privind consumurile eneregetice urmând să se identifice și să se analizeze soluții pentru eficientizarea acestora plecând de la exemplele prezentate de partenerii italieni și cu consultanța tehnică oferită de aceștia.

În continuarea seminarului se vor organiza pe parcursul a 2 zile, vizite în teren în cele 5 administrații locale pentru analiza situației curente și identificarea de soluții.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

2 septembrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...