Stirea Zilei, Stiri

Scene de groază în Blaj. Un tânăr şi-a pierdut viaţa după ce a fost înjunghiat în zona toracică

foto: iploiesti.ro
foto: iploiesti.ro

Un tânăr din Blaj este cercetat de către poliţişti pentru omor, după ce în urma unui scandal, acesta l-a înjunghiat pe un alt bărbat din localitate. Din nefericire, victima a decedat în cursul acestei dimineţi, la spitalul din Târgu Mureş.

La data de 21.04.2014, orele 22,26, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe strada Plopilor din Blaj, s-a produs un scandal între două persoane, una dintre ele fiind înjunghiată.

Din primele cercetări efectuate de echipa de poliţie deplasată la faţa locului, a rezultat că, între F.Ş.V., de 21 de ani şi L.Ş.C., de 18 ani, ambii din Blaj, s-a produs un conflict spontan în timpul căruia F.Ş.V. a fost lovit cu un cuţit în zona toracică.

Victima a fost transportată la spitalul din Blaj de unde a fost transferată la spitalul din Alba Iulia, prezentând o plagă penetrantă în zona toracică, fiindu-i afectat plămânul drept.

Ulterior aceasta a fost transferată la un spital din Târgu Mureş unde în cursul dimineţii de azi, 22.04.2014, a decedat.

Cauza a fost declinată în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba pentru efectuarea de cercetări faţă de L.Ş.C., sub aspectul comiterii infracțiunii de omor şi luarea măsurilor legale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...