Stirea Ta, Stiri, Stiri Apuseni, Stiri Foto

Scărișoara – Localnicii se plâng că au rămas izolați după căderile de zăpadă din weekendul trecut

Un cititor din comuna Scărișoara ne-a trimis pe adrese de Facebook a redacției un mesaj și niștre fotografii în legătură cu o problemă care a apărut în localitate după căderile masive de zăpadă care au avut loc weekendul trecut:

”Bună ziua! Aș dori să vă relatez o situație inedită în comuna Scărișoara, judetul Alba, unde niciun un drum lăturalnic al comunei nu este practicabil, din cauza faptului că buldoexcavatorul primăriei nu are lanțuri. În realitate, cel care ar trebui să se ocupe cu deszăpezirea este plecat cu brazi de Crăciun, un sătean al comunei nu a putut să își ducă mortul pentru ultima dată acasă.

Vă rog din suflet să ne ajutați să faceți publică lipsa totală de interes. Tot scuza asta era și anul trecut ”că nu avem lanțuri”, asta e scuza incompetenței în comuna Scărișoara. Toate satele sunt izolate, oamenii sunt disperați și scârbiți de incompetența conducerii. Acum se asteaptă ajutor din alte comune să deszăpezească până când or avea ei bani de lanțuri și un șofer competent care să nu stea prin birturi când afară ninge sau să plece cu brazi când el ar trebui să își facă treaba.

Situația nu este nouă. Este inadmisibil ca la 60 de ore de când nu mai ninge să nu fii capabil să deszăpezești și să nu ai decât un șofer pe acel utilaj acum că a plecat cu brazi. Este haos total la Scărișoara! Drumul Scărișoara-Preluca-Negești pe care se putea ajunge la Ghețar este reparat cu nisip din râu. Nu există o balustradă de protecție sau vreun șanț. Nici măcar acum nu e deszapezit. Acel om și-a dus mortul la capelă în Cîmpeni neputând urca acasă pe drumul Scărișoara-Negești, deși avea Jeep

De ce oare, deși aveau timp suficient să deszăpezească, dacă se îmbolnavea cineva sau era vreun incendiu, asteptam să vină omul de la piață sau să cumpere lanțuri? Sper să nu mai așteptăm zile întregi să deschidă drumurile.

Notă (Precizăm că cele declarate de cititorul nostru sunt asumate de acesta!)

 

Distribuie Acum

18 decembrie 2018

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALBA
Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...