Actualitate, Stirea Zilei

Scandalos de gelos! S-a întâmplat la Aiud!

Pe baza bănuielii că soţia nu i-ar fi fidelă, un bărbat a provocat marţi, 29 septembrie, un scandal de proporţii într-un bloc de locuinţe din municipiul Aiud. A fost nevoie de intervenţia de urgenţă a jandarmilor care au aplanat conflictul şi l-au sancţionat contravenţional pe vinovat.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani se întorsese acasă în jurul orei 22.00, iar o jumătate de oră mai târziu, soţia sa a solicitat prin apel la 112 ajutorul de urgenţă al jandarmilor deoarece, din cele relatate de aceasta, avea motive temeinice să se teamă pentru integritatea sa fizică. Un echipaj de jandarmerie a răspuns prompt solicitării doamnei respective, s-a deplasat la apartamentul acesteia situat pe strada Unirii din municipiul Aiud şi a acţionat pentru aplanarea episodului violent.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că, bănuindu-şi soţia de infidelitate, bărbatul a înjurat-o, a ameninţat-o cu acte de violenţă şi chiar a îmbrâncit-o, provocându-i acesteia o stare de temere şi deranjându-i pe ceilalţi locatari. Nu a oferit o explicaţie pentru comportamentul său, dar a admis că este “ tare jelos” şi, uneori, ţine să-i amintească aceasta şi soţiei.

Pentru fapta săvârşită a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei şi îndrumat să evite să mai fie implicat în astfel de situaţii pedepsite de lege.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 septembrie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...