Social

Scandalagii din Abrud reținuți de polițiști

ucis_in_bataie_foto1_15645700Poliţiştii din Abrud au luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de Daniel-Cristian O., de 32 de ani şi Gheorghe-Ovidiu S.,de 22 de ani, ambii din oraşul Abrud, cunoscuți cu antecedente penale, cercetaţi într-un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
În fapt, în data de 13.12.2013, în jurul orelor 22.00, Daniel-Cristian O. împreună cu Gheorghe-Ovidiu S. şi Ioan-Marcel M. (19 ani), fiind sub influenţa alcoolului, au provocat un scandal într-un local public din Abrud unde au proferat cuvinte şi expresii vulgare la adresa celorlalţi consumatori, au răsturnat mese, au spart sticle şi l-au lovit cu pumnii şi picioarele pe un tânăr din Alba Iulia.
Pentru a scăpa, tânărul din Alba Iulia s-a refugiat într-un alt local din oraşul Abrud, unde ulterior a fost urmărit de doi dintre agresori, fiind lovit de către unul dintre ei, cu o sticlă în cap.
Victima s-a deplasat la spitalul orăşenesc Abrud pentru îngrijiri medicale unde a fost consultat şi i-a fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.
În cursul zilei de azi, 17.12.2013, Daniel-Cristian O. şi Gheorghe-Ovidiu S. vor fi prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de arestate preventivă.
Ioan Marcel M. este cercetat în stare de libertate sun aspectul comiterii aceleiaşi fapte, respectiv “ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Distribuie Acum

17 decembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALBA
Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...