Actualitate

Scandal pe energia electrică la Alba Iulia

Jandarmii din Alba Iulia au intervenit de urgenţă miercuri, 21 ianuarie, la ora 21.00, pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Alba Iulia deoarece printr-un apel la 112 fusese semnalat un scandal la care participau trei persoane.

Cele trei, o femeie şi doi bărbaţi, vechi “ cunoştinţe ” ale jandarmilor, se aflau în zona “ modulelor ” şi au fost găsite de jandarmi în timp ce se înjurau şi se ameninţau reciproc cu acte de violenţă.

În urma verificărilor efectuate a reieşit că iniţiatoarea situaţiei conflictuale a fost femeia, care a înjurat un vecin pe motiv că acesta a refuzat să-i permită să se conecteze la propria lui reţea de energie electrică. Văzând că nu reuşeşte “cu vorba bună” şi-a chemat în ajutor soţul şi, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, între cei doi bărbaţi a izbucnit un episod de violenţă verbală care risca să degenereze rapid spre violenţă fizică.

Văzând turnura pe luase cearta iniţială, femeia s-a speriat şi a apelat la jandarmi pentru a linişti situaţia.

În urma intervenţiei oportune a jandarmilor conflictul a fost aplanat şi nimeni nu a fost rănit. Identificaţi ca fiind Iosif I. ( 46 de ani ) şi Niculae M. ( 37 de ani ) bărbaţii au fost sancţionaţi contravenţional cu avertisment, iar cea de la care a pornit incidentul, Teodora D. ( 39 de ani ), cu amendă în valoare de 200 de lei.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 ianuarie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...