Actualitate

SCANDAL LA DĂROAIA(RoşiaMontană): Nu am nimic cu vecina, dar nu o pot suferi!

“N-am nimic cu vecina, dar nu o pot suferi ”. Sunt cuvintele unei femei din satul Dăroaia, comuna Roşia Montană şi acestea au stat la baza unui scandal aplanat de jandarmi şi poliţişti.

Printr-un apel la 112, o femeie din satul Dăroaia a solicitat luni, 15 iunie a.c., la ora 13.00 ajutorul forţelor de ordine deoarece, spunea aceasta, era ameninţată cu bătaia de o vecină. Imediat a răspuns apelului un echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică, format dintr-un poliţist şi un jandarm, iar acesta a constatat că între cele două femei, în vârstă de 27, respectiv 28 de ani, se pare chiar rude prin alianţă, a izbucnit o ceartă, pe temeiul unor neînţelegeri mai vechi. Din spusele acestora a reieşit faptul că motivul iniţial al disensiunilor a fost uitat, situaţie care nu le împiedică însă să se înjure şi să se ameninţe cu acte de violenţă ori de câte ori se întâlnesc şi fără să ţină cont că majoritatea episoadelor violente se desfăşoară în spaţiu public. Una dintre femei chiar a admis că nu are nimic de împărţit cu vecina, dar nu o poate suferi prin preajmă şi a adăugat că încearcă din răsputeri să o evite, acest lucru fiind greu de înfăptuit având în vedere că locuiesc vis-a-vis una de alta.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că principala vinovată pentru incidentul de ieri a fost doamna în vârstă de 28 de ani, care a provocat scandalul şi, din spusele oponentei, se pare că s-a expus într-un mod indecent. Drept urmare a fost sancţionată cu amendă în valoare de 200 de lei. Adversara sa, pentru că a reacţionat prin proferare de injurii şi expresii jignitoare într-un spaţiu public şi a apelat nejustificat numărul unic pentru semnalarea situaţiilor de urgenţă s-a ales cu un avertisment scris şi o amendă în valoare de 100 de lei. Amândurora li s-a atras atenţia să respecte normele legale de convieţuire în societate, li s-a recomandat să încerce să găsească o cale agreată de lege pentru a-şi stinge disensiunile şi li s-a precizat că, în caz de repetare a unui astfel de comportament, măsurile care vor fi luate împotriva lor ar putea să fie chiar de natură penală.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 iunie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...