Actualitate

Scandal între ginere şi socru, aplanat de jandarmi

jandarmiUn scandal izbucnit joi, 26 septembrie, în curtea unei gospodării din Blaj a necesitat intervenţia jandarmilor. Incidentul avea ca protagonişti doi bărbaţi, din primele verificări, rude prin alianţă.

În jurul orei 18.00 o femeie a sunat la 112 şi a solicitat ajutorul jandarmilor deoarece soţul său era implicat într-o ceartă care ameninţa să se transforme într-un episod de violenţă fizică.

Un echipaj de jandarmerie a răspuns prompt solicitării şi a constatat că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, acutizate de recentul consum de alcool, domnul V. Cornel ( 47 de ani ), din Blaj, şi-a înjurat şi ameninţat cu acte de violenţă socrul.

Conflictul a avut loc în curtea locuinţei, fiind vizibil şi mai ales putând fi auzit atât de ceilalţi vecini cât şi de trecători. Jandarmii au acţionat pentru prevenirea unor violenţe fizice şi pentru tragerea la răspundere a vinovaţilor.

În acest sens, în scurt timp scandalul a fost aplanat, iar cel răspunzător pentru producerea acestuia, domnul V. Cornel, a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 de lei.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 septembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...