Actualitate

Scandal în satul Dăroaia(Comuna Roşia Montană) aplanat de jandarmi

Scandal în plină stradă în satul Dăroia din comuna Roşia Montană. Jandarmii au intervenit pentru a aplana scandalul iar o persoană a fost sancţionată contravenţional.

Incidentul s-a petrecut duminică, 29 martie, în jurul orei 14.30 şi a fost semnalat prin apel la 112. Un bărbat a solicitat ajutor deoarece, în timp ce se afla la plimbare cu soţia şi fiica, a fost agresat verbal de un cunoscut.
Un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montan Roşia Montană a intervenit şi a constatat că motivul conflictului a fost încălcarea unei înţelegeri, cel agresat verbal reproşându-i celuilalt că nu a efectuat o muncă pentru care îl plătise deja. La rândul său, agresorul a reclamat faptul că termenii înţelegerii au fost stabiliţi profitându-se de starea sa de ebrietate, existând o mare discrepanţă între suma plătită şi volumul lucrării de efectuat. Drept urmare, în momentul în care cei doi s-au întâlnit întâmplător pe stradă s-au certat până când au intervenit jandarmii şi au prevenit apariţia unor fapte mai grave.

Principalul vinovat a fost identificat ca fiind A.S.P. ( 30 de ani ), i s-au expus prevederile normei legale pe care a încălcat-o şi, potrivit acestora, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...