Actualitate

Scandal cu înjurături şi ameninţări la Spitalul din Cugir

Pentru că a înjurat şi ameninţat personalul medical de la Spitalului Orăşenesc Cugir un bărbat din localitate a fost sancţionat de jandarmi cu amendă în valoare de 2000 de lei.

Incidentul s-a petrecut la Spitalului Orăşenesc Cugir, astăzi, în jurul orei 08.00, oră la care un bărbat a fost condus de un echipaj mixt de ordine si siguranţă publică, format dintr-un jandarm şi un poliţist, pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Extrem de agitat, bărbatul a înjurat personalul medical şi, prin ameninţări cu acte de violenţă, a încercat să-l determine să nu îndeplinească procedurile medicale presupuse de prevederile legale.

Deoarece comportamentul său era excedentar normelor de convieţuire socială şi perturba grav activitatea spitalului, pentru a-l determina să înceteze conduita violentă, a fost nevoie de folosirea mijloacelor din dotare, fiind încătuşat. Identificat ca fiind D.P ( 47 de ani ), domiciliat în Cugir, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2000 de lei. Totodată, i s-a pus în vedere că, în caz de repetare a unui astfel de comportament, măsurile luate împotriva lui pot fi mult mai drastice, fiind chiar de natură penală.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...