Actualitate, Stirea Zilei

Scandal cu înjurături și amenințări între doi concubini la Petrești

Doi concubini din Petreşti au fost sancţionaţi după ce au provocat un scandal în faţa unui bloc de locuinţe din localitate. Totul se pare că ar fi pornit de la un ordin de protecţie solicitat de femeie instanţei.

În urma unui apel la 112, un echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică, format dintr-un poliţist şi un jandarm, s-a deplasat de urgenţă, marţi, 30 iunie la ora 18.25, pe strada Energiei din localitate deoarece două persoane se certau. La faţa locului au fost identificaţi N.B. ( 38 de ani ) şi concubina acestuia, G.A.M. ( 41 de ani ), care, în faţa propriilor copii minori, a vecinilor şi a trecătorilor se înjurau reciproc şi se ameninţau cu acte de violenţă. Patrula de siguranţă publică a luat măsuri urgente de aplanare a conflictului, după care a trecut la verificarea împrejurărilor în care acesta a apărut. A reieşit astfel că, nemulţumit de decizia concubinei de a solicita instanţei un ordin de protecţie, bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a devenit violent şi a ameninţat-o pe aceasta cu represalii. La rândul său, femeia a reacţionat prin injurii şi ameninţări cu acte de violenţă. Început iniţial pe scara blocului, scandalul a continuat şi în stradă până la intervenţia oportună a forţelor de ordine, care i-au împiedicat pe cei doi să-şi pună în aplicare intenţiile belicoase.

Celor doi li s-a expus norma legală pe care au încălcat-o şi, în acord cu aceasta, au fost sancţionaţi contravenţional cu câte o amendă în valoare de 500 de lei. Totodată, li s-a atras atenţia să respecte normele legale de convieţuire în societate, li s-a recomandat să încerce să găsească o cale agreată de lege pentru a-şi stinge disensiunile şi li s-a precizat că, în caz de repetare a unui astfel de comportament, măsurile care vor fi luate împotriva lor ar putea să fie chiar de natură penală.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

1 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...