Actualitate

Scandal cu ameninţări şi înjurături într-un bar din Alba Iulia

Personalul unui bar din Alba Iulia fost nevoit să apeleze la jandarmi pentru evacuarea unui client recalcitrant. Bărbatul s-a ales cu o amendă în valoare de 300 lei.

Este vorba de un G.E. ( 39 de ani), domiciliat în Teiuş care, miercuri, 8 aprilie, în jurul orei 19.00, a intrat în conflict cu personalul de serviciu al unui bar situat în cartierul albaiulian Ampoi I. Aflat în avansată stare de ebrietate şi nemulţumit că barmanul, o femeie, a refuzat să-l servească în continuare cu alcool bărbatul a înjurat-o şi a ameninţat-o cu bătaia. De asemenea, a proferat obscenităţi şi ameninţări cu acte de violenţă şi la adresa celorlalţi clienţi care luaseră atitudine împotriva lui şi încercaseră, fără succes, să-l calmeze. Extrem de agitat, a refuzat să se legitimeze la cererea echipajului de jandarmerie, fapt pentru care a fost invitat la sediul Jandarmeriei Alba.

Ajuns acolo, în scurt timp s-a calmat, a acceptat să colaboreze cu forţele de ordine, şi-a adus aminte că are asupra lui actul de identitate, a admis că a greşit şi şi-a justificat comportamentul violent prin aceea că a consumat alcool în exces. Pentru fapta săvârşită a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 300 de lei.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...