Actualitate, Stiri

Şase posturi vacante, scoase la concurs de Primăria Aiud

AiudPrimăria Municipiului Aiud scoate la concurs un număr de şase posturi. Dosarele de înscriere se vor depune de către doritori în perioada imediat următoare urmând ca selectarea propriu-zisă a candidaţilor să aibă loc în luna iunie.

Administraţia locală din Aiud organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a următoarelor posturi contractuale de execuţie vacante:

  • Un post de educator puericultor principal în cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială, Compartiment Creşa din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud;
  • Trei posturi de îngrijitor în cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud (două posturi în cadrul Compartimentului Creşă şi un post în cadrul Compartimentului Baia Publică);
  • Un post contractual de execuţie de muncitor calificat I în cadrul Compartimentului Urbanism, Cadastru, Peisagistică din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Aiud;
  • Un post contractual de execuţie de expert, grad profesional debutant în cadrul Biroului Comunicare şi Relaţii Publice – Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Aiud.

Concursul se va desfăşura în data de 04.06.2014, ora 10:00, la sediul Primăriei Municipiului Aiud.

Dosarele de înscriere la concurs se depun în termen de 10 zile lucrătoare de la data afişării anunţului, la sediul Primăriei Municipiului Aiud – Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni.

Condiţiile de participare la concurs şi bibliografia stabilită se afişează la sediul Primăriei municipiului Aiud şi pe site-ul www.aiud.ro.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane, Control Intern din cadrul  Primăriei municipiului Aiud, camera 22, telefon  0258 861 310 interior 13.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...