Actualitate

Șase cazuri de infracțiuni fiscale descoperite de inspectorii fiscali

În luna iulie a.c., AJFP Alba, prin Activitatea de Inspecţie Fiscală, a efectuat un număr de 128 acţiuni de control la contribuabili persoane fizice şi juridice, din care un număr de 63 au fost inspecţii fiscale.
Rezultatele globale înregistrate de organele de inspecţie fiscală s-au concretizat în stabilirea unor venituri suplimentare pentru bugetele administrate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală în sumă totală de 3,221 milioane lei, astfel: 2,333 mil.lei diferenţe din impozite, taxe şi contribuţii şi 821 mii lei accesorii aferente diferenţelor calculate.
Pentru abaterile şi deficienţele constatate, organele de inspecţie fiscală au aplicat 32 amenzi contravenţionale în sumă totală de 67 mii lei.
Pentru prejudicii (prezumtive) create bugetelor administrate de ANAF, în sumă totală de 19,197 mii lei, AJFP Alba – Activitatea de Inspectie Fiscala a înaintat 6 cazuri instituţiilor abilitate pentru continuarea şi definitivarea cercetărilor în vederea stabilirii persoanelor vinovate şi a gradului de participare a acestora la infracţiunile constatate.
De asemenea, în luna iulie a.c, inspectorii fiscali au soluţionat 134 de deconturi pentru rambursarea taxei pe valoarea adăugată în valoare totală de 17,695 mil.lei, fiind respinsă la rambursare suma totală de 201 mii lei.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 august 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...