Actualitate, Comunicate

Şapte conducători auto au rămas fără permise de conducere în urma unei acțiuni organizate de IPJ Alba

Polițiștii din Alba au aplicat amenzi de peste 50.000 de lei într-o singură zi, în urma unei acțiuni organizate de aceștia Au fost sancționați un număr de 50 de pietoni și mai mulți șoferi care nu au respectat regulie de circulație. Şapte dintre ei au rămas şi fără permisele de conducere.

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Alba au organizat marți, pe raza judeţului, o acţiune preventivă la care au participat şi poliţişti de ordine publică şi poliţie rutieră din cadrul altor structuri.

Acţiunea a avut ca scop combaterea indisciplinei pietonale şi neacordarea priorităţii de trecere pietonilor. Cu această ocazie au fost aplicate 161 sancţiuni contravenţionale, din care 50 au fost aplicate pietonilor, 3 conducătorilor auto care nu au acordat prioritate pietonilor, restul constituind alte abateri de la normele legale.

Totodată au fost retrase 4 certificate de înmatriculare şi reţinute în vederea suspendării 4 permise de conducere, din care 3 pentru neacordare de prioritate pietonilor. Valoarea amenzilor aplicate este de 33.810 lei.

În aceeași zi poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au organizat o acţiune preventivă pe raza Secţiei de Poliţie Rurală Galda de Jos, în scopul asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică, pentru şi în vederea creşterii gradului de siguranţă în rândul participanţilor la trafic.

Au fost aplicate 84 de sancţiuni contravenţionale, din care 32 pentru nerespectarea regulilor privind viteza, 25 pentru neportul centurii de siguranţă, restul constituind alte abateri de la normele legale.

Totodată au fost retrase 2 certificate de înmatriculare şi reţinute în vederea suspendării 3 permise de conducere, toate pentru consum de alcool.

Valoarea amenzilor aplicate este de 17.555 lei.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 august 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...