Actualitate

Săptămâna trecută, peste 700 de conducători auto din județul Alba au fost sancționați pentru viteză excesivă

În perioada 21 – 27 martie 2022, poliţiştii din structurile de poliţie rutieră din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, au desfășurat activități în cadrul acţiunii RoadpolSpeed, în scopul prevenirii accidentelor rutiere care se produc din cauza vitezei excesive sau neadaptate la condițiile de trafic.

În cadrul acţiunii, au fost verificate 1.256 de autovehicule și au fost aplicate 707 sancțiuni contravenţionale, pentru depăşirea limitei legale de viteză. Față de 11 dintre conducătorii auto sancționați pentru viteză, a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere, în 8 cazuri fiind constatată depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de kilometri/oră, iar în 3 cazuri cu peste 70 de kilometri/oră. În cele 3 cazuri, în care viteza a fost depășită cu peste 70 de kilometri/oră, față de conducătorii auto a fost luată și măsura complementară a suspendări, pe loc, a permisului de conducere, pentru o perioadă de 120 de zile, fără a avea posibilitatea să participe la examinare, în vederea reducerii perioadei de suspendare.

The post Săptămâna trecută, peste 700 de conducători auto din județul Alba au fost sancționați pentru viteză excesivă appeared first on albapesurse.

În perioada 21 – 27 martie 2022, poliţiştii din structurile de poliţie rutieră din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, au desfășurat activități în cadrul acţiunii RoadpolSpeed, în scopul prevenirii accidentelor rutiere care…
The post Săptămâna trecută, peste 700 de conducători auto din județul Alba au fost sancționați pentru viteză excesivă appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 martie 2022

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...