Actualitate, Stiri

SÂNTIMBRU. Un bărbat şi un minor din Bucerdea Vinoasă reţinuţi pentru tâlhărie

În ziua de 3 august 2014 poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizaţi cu privire la faptul că în incinta unei balastiere situată pe raza comunei Sântimbru, a fost identificată o persoană care susţinea că a fost victima unei agresiuni.

Este vorba de C.D., de 45 de ani, din comuna Sântimbru care a declarat că în după amiaza aceleiași zile a fost agresat de doi cunoscuţi care l-au deposedat de suma de 250 de lei, două telefoane mobile şi o pereche de pantofi.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că în data de 3 august 2014, în jurul orelor 13.00, bărbatul s-a deplasat în localitatea Totoi pentru a cumpăra o oaie, iar pe păşunea localităţii s-a întâlnit cu Ţ.V., de 37 de ani şi Ţ.S., de 17 ani, ambii din comuna Bucerdea Vinoasă, care erau cu vitele la păscut.

Cei 3 au consumat împreună băuturi alcoolice după care Ţ.V. împreună cu Ţ.S. l-au deposedat, prin violenţă, pe C.D., de suma de bani ce o avea asupra sa, telefoanele mobile şi pantofii cu care era încălţat.

La scurt timp de la sesizare, poliţiştii i-au identificat pe cei doi bărbaţi în legătură cu care există suspiciunea că sunt autorii faptei şi au luat faţă de aceştia măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de 4 august 2014, Ţ.V. şi Ţ.S. sunt prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, prezentând un traumatism cranio – cerebral minor şi o plagă contuză.

Cercetările poliţiştilor sunt desfăşurate în continuare.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

4 august 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...