Diverse

Sandu Babasan: Cat de important este sa ai un magazin online modern?

Numarul magazinelor online se afla actualmente intr-o crestere formidabila, astfel ca putem spune fara indoiala faptul ca Internetul a devenit una dintre cele mai simple modalitati prin intermediul carora ne putem comercializa astzi serviciile si produsele. Lansarea si administrarea unui magazin online insa sunt doua aspecte carora trebuie sa le acordam o atentie mai aparte avand in vedere ca desi vorbim despre Internet, sansele de a esua sunt destul de mari daca nu facem alegerile oportune. Unul dintre cele mai importante aspecte pentru un utilizator este functionalitatea unui site, dar si modul in care arata, fapt pentru care platforma ecommerce pe care este lansat magazinul joaca un rol primordial.

Cu toate ca platformele ecommerce sunt atat de importante, de foarte multe ori acestea sunt neglijate de catre webmasteri, astfel ca din acest punct pot aparea o serie de probleme in ceea ce priveste functionalitatea magazinelor. Pentru a evita probleme specifice unei alegeri nepotrivite, este indicat sa ne indreptam atentia inspre o platforma moderna si flexibila precum este Blugento. Iata insa cateva motive pentru care este foarte important sa ai un magazin online cat mai modern, din toate punctele de vedere.

Magazinele moderne atrag mai multi clienti.

A avea un magazin modern presupune o multime de lucruri si nu doar aspecte care tin de partea estetica a site-ului. Nu mai reprezinta un secret pentru nimeni faptul ca utilizatorul modern are numeroase asteptari de la un site, mai ales in ceea ce priveste functionalitatea. Platforma ecommerce este elementul care infuenteaza cel mai mult modul in care functioneaza un site si implicit un magazin online alaturi de serviciile de gazduire. Daca totul functioneaza conform, iar produsele si serviciile pe care le comercializezi sunt pe placul clientilor tai, atunci cu siguranta succesul tau in online este mai aproape decat te-ai putea astepta.

Magazinele online moderne sunt mai usor de administrat.

Un avantaj major pe care il ai in situatia in care alegi o platforma ecommerce moderna si flexibila este faptul ca iti ofera posibilitatea de a administra magazinul in cauza mult mai simplu, gratie functiilor cu care acestea vin. Blugento este o platforma creata pe baza Magento, astfel ca aceasta dispune de o varietate de-a dreptul impresionanta de functii si aplicatii care te vor ajuta sa iti administrezi site-ul magazinului mult mai usor.

Oferi siguranta si incredere clientilor.

Un lucru foarte important in online este siguranta, de aceea, orice magazin care prelucreaza datele clientilor ar trebui sa acorde o atentie cat mai sporita acestui detaliu. Un magazin care are un aspect ingrijit si care functioneaza excelent, nu va face decat sa intareasca utilizatorilor convingerea ca se afla pe un site sigur. Increderea utilizatorilor in magazinele online este foarte important pentru a putea vorbi despre un real succes intr-un mediu deja mult prea competitiv.

Blugento este o platforma ecommerce bazata pe Magento si prin intermediul careia, companiile mici si mari au posibilitatea de a vinde rapid si usor produsele sau serviciile pe care le comercializeaza.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 mai 2017

About Author

Stiri Diverse


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...