Actualitate

Sancţiuni în valoare de peste 100.000 lei date joi de poliţiştii din Alba

IPJ-AlbaÎn perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba vor desfăşura zilnic acţiuni care vizează combaterea infracţiunilor de natură economică, a celor comise prin violenţă, a celor la regimul circulaţiei rutiere, a furturilor, dar şi pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale.

Controalele efectuate, ieri, 10 aprilie a.c., de structurile de investigare a fraudelor, investigaţii criminale, ordine publică, poliţie rutieră, transporturi şi acţiuni speciale s-au concretizat în constatarea a  11 infracţiuni, dintre care 2 de evaziune fiscală. De asemenea au fost aplicate 416 sancţiuni contravenţionale, din care 316 pentru nerespectarea regulilor privind circulaţia pe drumurile publice, 49 pentru nerespectarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 33 pentru abateri privind comerţul, restul constituind alte încălcări ale normelor legale în vigoare. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 101.380 lei.

Cu ocazia acestor acţiuni au fost verificaţi 79 agenţi economici şi oprite în vederea efectuării de controale, 448 mijloace de transport. de evaziune fiscală.

Au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 4824 lei.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...