Stiri, Stiri Blaj, Stiri Sebes

Sancțiuni contravenționale și dosare penale întocmite de polițiștii rutieri șoferilor care au comis infracțiuni rutiere în weekendul trecut

În zilele de 13 și 14 aprilie, Poliția Rutieră Alba a vegheat ca de obicei la bunul mers al traficului pe drumurile județului. În urma controalelor efectuate de polițiști, mai mulți șoferi au fost depistați că au comis infracțiuni rutiere pentru care aceștia au fost sancționați în conformitate cu legea.

Berghin

Duminică, 14 aprilie, în jurul orei 14.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, în timp ce acţionau pe raza localităţii Straja din comuna Berghin, l-au depistat pe un bărbat de 30 de ani, comuna Ciugud, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Jidvei

La data de 13 aprilie, în jurul orei 17,30, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei l-au depistat pe un bărbat de 40 de ani, din comuna Sâncel, în timp ce conducea un tractor, pe strada Mihai Eminescu din comună, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului tractorului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Lunca

Sâmbătă, 13 aprilie, în jurul orei 19.00, poliţiştii Postului de Poliţie Cenade, în timp ce acţionau pe raza localităţii Lunca, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 34 de ani, din comuna Valea Lungă.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere fără permis.

Sebeș

La data de 13 aprilie 2019, în jurul orei 16.00, polițiștii rutieri din Sebeş, în timp ce acţionau pe strada Transilvaniei din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din Sebeş.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

15 aprilie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...