Locale, Sport, Stiri, Stiri Sebes

Sâmbătă, la Sebeș este organizată prima ediție a „Cross-ului Prieteniei – Râpa Roșie”

Sâmbătă, 4 mai 2019, la Râpa Roșie, se va desfășura prima ediție a „Cross-ului Prieteniei – Râpa Roșie” Sebeș, un eveniment de promovare a sportului, a ciclismului și a rezervației naturale Râpa Roșie ca obiectiv turistic.

Sunt așteptați să participe atât sportivi, cât și amatori, pasionați de ciclism, care se pot înscrie la sediul Centrului Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș. Cross-ul va porni sâmbătă, 4 mai 2019, la ora 10:00, de pe platoul din fața Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, acolo unde este punctul de întâlnire. Traseul de desfășurare urmează direcția strada Călărași-Drumul Dăii-Râpa Roșie. Înscrierea este gratuită pentru toate categoriile de participanți, singura condiție fiind echipamentul adecvat, iar primii 100 de cicliști înscriși vor primi cadouri-surpriză.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Comunei Cut și Primăria și Consiliul Local al comunei Daia Română.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 mai 2019

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...