Actualitate

Sâmbătă la RYMA: Insane Beats în Cetate + Lansare Terapie de Basm nr.1(comic book)

INSANE BEATSInsane Beats este un proiect care a pornit de la simpla idee de party, dar pe parcursul a 3 ediţii a adunat mai mulţi Dj şi MC precum Razy şi Wave Skope din Timişoara , Elementrix şi Dj Muh’fucka din Arad şi MC care au fost implicaţi sunt Exile şi Presto din Arad.

Insane Beats vrea să promoveze atât la nivel local cât şi la nivel naţional muzica underground aducând de fiecare dată alţi artişti fie la început de drum fie artişti cu experienţă.

Pe parcursul celor 3 ediţii acest proiect a adunat tot mai multă lume care simţea lipsa muzicii underground. Fondatorul acestui proiect este Dj Muh’fucka care a început acest proiect din dorinţa de promovare a muzicii bune, dar de care lumea nu prea a auzit.

TERAPIE DE BASM(comic book)

În vremuri obsesiv-compulsive, într-o societate cu deficit de atenție, depresia, nevroza, anxietatea, și tulburările de panică nu au ocolit nici măcar tărâmul basmelor.

Într-o lume tot mai dură, în care oamenii și-au pierdut răbdarea de a le mai asculta povestea, atunci când nici farmecele, buzduganele și zânele nu le mai pot veni în ajutor, personajele noastre preferate, înfrânte și aflate în culmea disperării, se văd și ele nevoite să facă apel la…terapie.

În “Sala Epavelor”, sub conducerea unui misterios terapeut, vom afla adevărata poveste a cavalerilor, a fiicelor de împărat, a necuvântătoarelor fermecate și a zmeilor înspăimântători. Acum putem fii martori la ședințele de terapie, unde vom afla ce a fost cu adevărat odată ca niciodată.

De aceea vă invităm la lansarea primului număr din banda desenată Terapie de basm. Lansarea va avea loc de la ora 20:00!

Line-up format din:

Dj Muh’fucka (Hip-Hop) *AR*
Fondatorul Insane Beats responsabil la party cu muzica Hip-Hop , scratching şi puţin Funk.
Membru Fabrica de spirt
———————————————————————————————-
Presto *AR*
Va întreţine atmosfera cu un concert la miezul nopţii.
Fondator Fabrica de spirt
———————————————————————————————–
Şmirghel (DNB ,Dubstep)*AR*
Va fi responsabil de afterparty oferinduva o doză de DNB şi Dubstep.
Membru Fabrica de spirt
———————————————————————————————–

Locaţie: Club Ryma Alba Iulia

Oră: 21:00

Intrare: 5 lei după ora 21:00

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 octombrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...