Evenimente

Sâmbătă, 19 iunie are loc festivitatea de absolvire a promoției 2021 a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

uabuab

În data de 19 iunie 2021, la ora 10.00, în Piața Cetății din Alba Iulia va avea loc Festivitatea de absolvire a promoției 2021 a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

În Piața Cetății, toți participanții sunt insistent rugați să se așeze păstrând o distanță socială de câte 2 metri pentru protecția sanitară personală, cu purtarea măștii. Se recomandă participarea doar a celor vaccinați, evitarea aglomerării, respectiv a oricăror gesturi de apropiere fizică (îmbrățișări, strângeri de mână etc.).
Absolvenții sunt rugați să se prezinte în Piața Cetății cu începere de la ora 10.30, pentru a se realiza organizarea pe facultăți și luarea măsurilor de protecție.

Toți participanții vor primi flyere cu Imnul Gaudeamus și cu „Jurământul Absolventului UAB”, jurământ care se va rosti  în cadru festiv, în timpul ceremoniei. Festivitatea va include și momentul simbolic de predare a Cheii Promoției, precum și decernarea diplomelor pentru cei mai merituoși dintre absolvenții tuturor programelor de licență și de masterat.

The post Sâmbătă, 19 iunie are loc festivitatea de absolvire a promoției 2021 a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 iunie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...