Actualitate, Stiri

Salvamontiştii din Alba felicitaţi de IGSU pentru profesionalismul intervenţiei în cazul accidentului aviatic din Munţii Apuseni

salvamontInspectorul General al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Colonel Nicolae Cornea, a adresat recent o scrisoare de mulțumire salvatorilor montani din Alba, felicitându-i pentru implicarea și devotamentul de care au dat dovadă în acțiunea de căutare și salvare a victimelor accidentului aviatic produs în Munții Apuseni, în data de 20 ianuarie.

„Iată că munca Salvamontiștilor din Alba este recunoscută la nivel național și modul în care ei și-au îndeplinit misiunea este apreciat ca fiind exemplar, chiar dacă condițiile în care au intervenit au fost extrem de dificile.

Avem oameni foarte bine pregătiți la Salvont Alba și știm că ne putem baza pe ei oricând, fie că vorbim de accidente pe munte, de turiști rătăciți sau chiar în caz de calamități naturale. Turiștii care vin în județul Alba trebuie să știe că aici sunt în siguranță și oricând cineva este gata să le vină în ajutor, dacă au nevoie.

Mă bucur că cum le pot mulțumi public și eu Salvamonțiștilor din Alba și îi asigur că vom fi în continuare alături de ei, ajutându-i să-și facă treaba.”, a declarat Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba.

Vezi aici scrisoarea de felicitare primită de conducerea Salvamont Alba:

Scrisoare Salvamont

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...