Actualitate

Şahiştii Mihnea Costachi şi Adrian Sechereş în lotul naţional de juniori

Juniorii Mihnea Costachi din Alba Iulia şi Adrian Sechereş din Teiuş au fost convocaţi la lotul naţional de juniori. Cei doi vor face parte din echipa România B la Campionatul European de juniori pe echipe sub 18 ani care se va desfăşura la Iaşi în perioada 15-21 iulie.

Deşi are doar 14 ani, Mihnea Costachi va juca la prima masă a echipei secunde a României de juniori sub 18 ani. Aici va întâlni adversari foarte redutabili ca maeştrii internaţionali Kacper Drozdowski (Turcia) şi Cemil Can Ali Marandi (Turcia) sau maeştrii FIDE Antal Tibor Kende (Ungaria) şi Johannes Carow (Germania).

Se anunţă un turneu foarte util pentru şahistul albaiulian, care se pregăteşte pentru Campionatele Mondiale de juniori sub 14 ani, care vor avea loc în luna septembrie în Africa de Sud.

Adrian Sechereş (16 ani), care săptămâna aceasta s-a clasat pe locul 14 din 101 de participanţi în openul internaţional de seniori Trofeul Litoralului de la Eforie Nord, este al 5-lea în echipa de bază. Sechereş va evolua la masa 4.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 iulie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...