Actualitate, Anunturi Publice, Locale, Stiri, Stiri Sebes

S. P. A. P. Sebeș demarează procedura de obținere a autorizației de mediu pentru 14 platforme subterane de colectare a deșeurilor menajere


Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș, în calitate de titular al activității „Amenajarea unui număr de 14 platforme subterane de colectare a deșeurilor menajere în Sebeș” (cod CAEN 71241000-9), anunță cetățenii Municipiului Sebeș asupra demarării procedurii de obținere a autorizației de mediu. Cele 14 platforme urmează a fi amplasate în mai multe puncte importante ale Municipiului Sebeș: cartier Mihail Kogălniceanu, cartier Valea Frumoasei, cartier Aleea Parc, cartier Mircea cel Mare, cartier Lucian Blaga, Piața Dacia.

Cei interesați pot obține mai multe informații în legătură cu proiectul, potențialul impact asupra mediului și prezenta eventualele observații (acestea în termen de zece zile lucrătoare de la data publicării anunțului) la sediul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, în Alba-Iulia, strada Lalelelor, număr 7B, zilnic, de luni până vineri, între orele 08:00-16:00.


Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

2 aprilie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...