Actualitate

S-au stabilit cauzele accidentului de la Hăpria, în urma căruia un copil de 8 ani a ajuns la spital

foto: adiochisinau.md
foto: adiochisinau.md

Nerespectarea regulilor de traversare a drumului public de către pietoni, constituie una dintre cele mai importante cauze de producere a accidentelor rutiere în rândul participanţilor la trafic.

Un asemenea caz s-a produs în data de 26.02.2014, ora 15.29, pe DJ 107 C, când un minor de 8 ani, din comuna Ciugud, în timp ce traversa neregulamentar drumul a fost surprins și accidentat de un autovehicul condus de Vlad A., din judeţul Alba.

În urma accidentului, minorul a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat la Spitalul Judeţean Alba în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţiştii efectuează în continuare cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prev. şi ped. de art 196 alin. 2 din Codul Penal .

Poliţiştii le reamintesc pietonilor că traversarea drumului public se face numai prin locurile marcate ori/şi semnalizate cu indicatoare rutiere, după ce s-au asigurat în prealabil că o pot face în condiţii de siguranţă, iar în locurile unde indicatoarele sau marcajele lipsesc, li se recomandă să se asigure temeinic că nu le este pusă în pericol viaţa în momentul în care intenţionează să traverseze drumul public.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 februarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...