Actualitate, Pamflet, Stiri, Zvonul zilei

S-a terminat luna femei…iii

Martie 2015. Astfel se încheie la Alba Iulia Luna Muierii (Femeii)… sau luna Parcului Custozza.

Ministrul PSD Liviu Pop (un fel de ministru la un minister inventat) are veşti bune pentru fabrica arme de la Cugir, fabrică ce pare că va fi iată salvată. Fabrica are şanse măricele să nu moară: cică războaiele se înteţesc în jurul României şi e nevoie de arme. Deci e de bine. Pentru noi, vasăzică…

Avem o veste bună şi pentru firmele de pavele din judeţul Alba: o echipă din America vrea să ajungă în Univers, pe Marte. Pământenii au şanse de a pava o parte a Planetei Marte şi de a rade spaţiile verzi de pe Planeta marţienilor.

Revenind la plaiurile noastre mioritice, gri şi maronii… Hoţii din Sebeş au decis să marcheze anticipat Ziua Poliţiei Române, adică ziua de 25 martie: în ultimele 2 săptămâni la Sebeş s-au dat câteva spargeri la oamenii „de treabă”, cei cu mulţi bani: unul este marele producător de biscuiţi (pavele) din Petreşti, altul este un mare traficant cu maşini de import… Păgubiţii nu au declarat valoarea bunurilor dispărute, adică furate… e decât câteva jdemii de euro.

Practic marile lovituri din Sebeş nu au fost date publicităţii. Ne aducem aminte că
şi la Alba Iulia casa primarului Mircea Hava a fost călcată de hoţi…. în urmă cu exact 9 ani! În seara de 31 martie spre 1 aprilie… 2006. Vă mai amintiţi ?

Şi dacă tot se aproprie 1 aprilie, facem câteva anunţuri, cu rugămintea dvs: PLR-ul lui Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu, premierul cu 5 nume şi 5 neveste,… partidul lui aşadar a ajuns la 0,52 la sută din voturi. La Alba Iulia are ca membri 5 oameni: 2 barmani, un ospătar, un boss şi o pipiţă.

Deputatul PMP Clement Negruţ a decis să candideze, dar nu la Ciugud, că nu vrea să se certe cu toate neamurile.

UNPR-ul lui Gabriel Oprea vrea în numele interesului naţional să fuzioneze cu PSDR-ul lui MIrcea Geoană şi Marian Vanghelie, care ba este ba nu este.

De asemenea, Guvernul PSD condus de Victor Ponta a anunţat că de la 1 aprilie salariul mediu pe economie va creşte la 1.200 de lei. Cred că râd toţi „investitorii” din ţară… sau din Alba Iulia.

Şi la final, o veste frumoasă: Doamna Sofia din Alba Iulia a împlinit 100 de ani. Ea a fost recompensată de Primăria Alba Iulia cu 500 de lei. Impresionant! Bine că nu i-au dat anticipat 500 de pavele, loc central, în zona Maieri.

Apriluş

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

31 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...