Stirea Ta, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

S-a inventat un nou sport de iarnă la Șureanu: împinsul mașinilor! (foto+video)

La sfârșitul săptămânii trecute, un număr mare de împătimiți ai sporturilor de iarnă din județ și nu numai s-au îndreptat spre domeniul schiabil Șureanu pentru a profita de stratul generos de zăpadă care a s-a adunat în zonă în ultimele zile.

Dar pentru mulți dintre aceștia excursia în sânul naturii s-a dovedit și neplăcută deoarece au fost obligați să stea peste 2 ore în coloană, atât pe drumul de urcare cât și la coborâre.

O altă mare și veche problemă pe care turișii au întâlnit-o odată ajunși la pârtii a fost lipsa locurilor de parcare, în timp ce prețul parcărilor existente și insuficiente nu a fost mic: 10 lei pentru fiecare mașină.

Mulți turiști au fost obligați să improvizeze pentru a avea un loc unde să își lase mașinilor. Practic un număr mare de mașini au fost lăsate pur și simplu pe marginea drumului, în troienele de zăpadă. Problema s-a ”adâncit” și la propriu și la figurat când au vrut să plece, aceștia fiind obligați să împingă mașinile pentru a le scoate din zăpadă. Practic a fost inaugurat un nou sport de iarnă la Șureanu: împinsul mașinilor.

Mai mulți cititori ne-au trimis poze cu aceste neajunsuri întâlnite în scurta loc excursie și care au subliniat că ar vrea ca autoritățile competente să ia măsuri pentru ca astfel de situații să nu se mai întâmple.

https://www.facebook.com/albapesurse/videos/777968519471222

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

1 februarie 2021

About Author

administrator


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...