Evenimente

S-a încheiat atelierul de scriere creativă pentru elevii clasei a IV-a de la Școala Gimnazială „Nicolae Drăgan” Galda de Jos

albaalba

Teatrul de Păpuși „Prichindel” a derulat, începând cu luna martie, un atelier de scriere creativă pentru elevii clasei a IV-a de la Școala Gimnazială „Nicolae Drăgan” Galda de Jos, în cadrul programului WORKSHOP PRICHINDEL.

Marți, 15 iunie, ca urmare a finalizării acestui atelier, fiecare elev participant a primit din partea teatrului și a Consiliului Județean Alba câte o diplomă, personalizată, care să le aducă aminte de prima poveste pe care au avut-o de scris și o broșură care cuprinde ceea ce ei au creat în toată această perioadă.

La acest demers educațional au contribuit directorului școlii, doamna profesoară Nicoleta Goia, și doamna învățătoare Călina Lațiu.

„Apreciez deschiderea școlii și implicarea copiilor pentru un astfel de atelier. Citindu-le poveștile le-am apreciat imaginația și creativitatea de care au dat dovadă. O felicit și pe Cristina Smadea pentru modul frumos în care a lucrat cu acești copii. Îmi doresc să dezvoltăm cât mai multe ateliere, în care să lucrăm cu copiii, indiferent dacă e vorba să scriem, să învățăm să fim actori sau să mânuim păpuși.”, a declarat Ioana Bogățan, manager Teatrul de Păpuși „Prichindel”.

The post S-a încheiat atelierul de scriere creativă pentru elevii clasei a IV-a de la Școala Gimnazială „Nicolae Drăgan” Galda de Jos appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

15 iunie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...