Actualitate, Politica

S-a deschis cutia Pandorei în PSD

Pierderea alegerilor prezidenţiale au deschis o adevărat cutie a Pandorei în cadrul PSD. Războiul se duce pe faţă iar duelul cel mai interesant este între Dan Şova şi Liviu Dragnea, altădată prieteni la cataramă şi colegi de guvern.
Fostul ministru al Transporturilor, Dan Şova a declarat la o emisiune televizată că premierul Ponta trebuie să dea un pas în spate, după ce a pierdut alegerile prezidenţiale, iar Liviu Dragnea ar fi trebuit să demisioneze imediat după alegeri.

„Dacă Liviu Dragnea și-ar fi asumat eșecul acestei campanii și ar fi demisionat, lucrurile ar fi putut fi mai puțin tensionate. Cu toate că sunt un partid extrem de puternic, am pierdut, și nu oricum, ci la 1 milion de voturi. Se știu bine cei care au organizat campania. Nu pot să spun că am pierdut din cauza candidatului sau a vreunei filiale județene. Ci din cauza campanie conduse la sediul din Kisselef. Cel mai vinovat este Liviu Dragnea. Sunt vinovați și consultanții, al căror rol era să anticipeze anumite lucruri, dar în final totul depinde de organizare. Liviu Dragnea a preferat să mă ironizeze atunci când am atras atenția că nu poți să ai capacitatea fizică de a conduce și un Minister și o campanie. Din păcate Aroganța este un lucru care se plătește scump în politică. Nu mi-a venit să cred că am pierdut alegerile, nici luni dimineață. Am avut un candidat mult mai bun decât Klaus Iohannis”, a declarat Dan Șova.
Potrivit acestuia, Victor Ponta trebuie să rămână la conducerea PSD și la conducerea Guvernului.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 noiembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...