Actualitate

S-a deschis centrul I’Velo din Alba Iulia

Astăzi s-a deschis centrul I’Velo din Alba Iulia.

Centrul de închiriere “I’Velo”, din Alba Iulia, este situat în Parcul Unirii, şi va pune la dispoziţia albă iulienilor 70 de biciclete, şapte zile din şapte, în intervalul 11:00 – 20:00, de luni până vineri, (ultima închiriere la ora 19:00) şi 10:00 – 20:00, sâmbătă şi duminică (ultima închiriere la ora 19:00).

Bicicletele I’Velo vor putea fi închiriate, atât contra cost, cât şi gratuit. Tinerii sub 16 ani şi pensionarii au posibilitatea de a închiria bicicletele gratuit, pe baza carnetului de elev, respectiv, al talonului de pensie. Tarifele de închiriere sunt: 4 lei pentru 1 oră şi 15 lei pentru 24 de ore.
În sezonul 2015, centrele I‘Velo vor putea fi găsite în Bucureşti – parcul Herăstrău – Piaţa Charles de Gaulle, Arcul de Triumf şi Parcul Tineretului – intrarea de la Gheorghe Şincai, dar şi în ţară, în oraşele: Iaşi – Bulevardul Independenţei, zona Fundaţiei, Braşov – Piaţa Sfatului, Constantă – Gravity Park, Sibiu – Cazarma 90, la Alba Iulia – Piaţa Unirii şi Oradea, în Parcul 1 Decembrie.

I’Velo este cel mai important proiect de bike-sharing din România şi are ca misiune introducerea graduală a bicicletei în peisajul vieţii urbane, atât pentru recreere, cât şi ca mijloc de transport alternativ, sănătos, cu impact minim asupra mediului.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...