Actualitate

RUXANDRA DRAGOMIR: Dacă nu sunt dovezi împotriva Elenei Udrea, se încearcă umilirea ei

Fosta tenismenă Ruxandra Dragomir, preşedinta organizaţiei de femei a PMP rămâne în continuare alături de fostul preşedinte Elena Udrea, aflată în arest. Ruxanddra Dragomir este cunoscută drept cea mai apropiată colaboratoare a Elenei Udrea, în aproape toate acţiunile publice ele apărând împreună.

Ruxandra Dragomir a postat astăzi dimineaţă un mesaj pe pagina personală de facebook în care îşi arată din ou sprijinul pentru Elena Udrea acuzând autorităţile că încearcă umilirea ei dacă nu au dovezi împotriva acesteia.

„Dacă nu sunt dovezi împotriva Elenei, se încearcă umilirea ei.
M-a bucurat să văd că Poliţia Capitalei a renunţat la ideea absolut barbară de a o obliga pe Elena Udrea să meargă forţat la ginecolog. Probabil, şi-au dat şi ei seama de penibilul situaţiei.
Cred însă că norocul Elenei Udrea s-a numit faptul că a putut să comunice. Cu siguranţă, în cazul altor femei, această regulă deloc placuta s-a aplicat împotriva voinţei lor.

Asta întăreşte impresia că acest sistem funcţionează cu scopul de a „mutila sufleteşte” şi de a-i forţa pe cei care se află în arest să accepte să recunoască absolut orice cu gândul că poate scapă de-acolo. Seamănă puţin cu inchiziţia şi arată că există motive destul de întemeiate pentru care România pierde procese pe bandă rulantă la CEDO.

Orice om cu discernământ poate observa că nu există dovezi împotriva Elenei, doar denunţurile unor oameni lipsiţi de caracter, şi se încearcă prin astfel de mijloace represive timorarea ei. Nu vor reuşi. Elena este cea mai puternică femeie pe care o cunosc.(Comportamentul din Parlament a domnului Vosganian confirma aceasta declaratie a mea. Si nu pot tolera sau trece cu vederea proaspatul vot din Parlament in cazul Borbely tot in ,,Romania lucrului bine facut”…)

Elena poate da oricând clasă bărbaţilor politicii româneşti şi sunt sigură că va reuşi să treacă peste aceste umilinţe nedrepte la care este supusă şi îşi va dovedi nevinovăţia” a scris Ruxandra Dragomir pe paagina personală de facebook.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...