Actualitate, INSPECTORUL PMAB, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri mondene, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Rușine primăriei Alba Iulia pentru bătaia de joc la adresa șoferilor. Oamenii așteaptă cu zilele pentru un loc de parcare

În Alba Iulia, locurile de parcare rezidențiale au devenit un lux, iar oamenii așteaptă cu zilele în fața primăriei, fără a avea certitudinea că obțin vreunul, din cauza unei administrații care nu doar că nu a investit în acest sector, ci se gândește doar cum să ia mai mulți bani de la cetățeni, fără să le asigure nimic în schimb.

Indolența și nepriceperea administrației au creat o situație critică pentru șoferii din municipiu, care așteaptă cu zilele pentru a plăti un simplu loc de parcare, iar situația se repetă în fiecare an. Vor fi șoferi care nu vor obține un loc de parcare și vor fi nevoiți să-și lase mașinile în zone neamenajate de unde, tot prin grija primăriei, deși nu încurcă circulația, riscă să fie amendați, iar autoturismele să le fie ridicate. Am asistat la ridicarea autoturismelor din locuri în care nu încurcau nici pe ceilalți șoferi, nici pe pietoni, în contextul în care în zonele respective nu erau locuri libere.

Din cauza că în ultimii ani nu a mai investit în amenajarea de noi locuri, primăria Alba Iulia îi aduce pe șoferi într-o situație imposibilă, care vor rămâne fără loc de parcare rezidențial, doar cu nopți pierdute și nervi încinși la maximum.

Mai mult, după ora 16.00, în timpul săptămânii, toate locurile de parcare din zonele rezidențiale, din jurul blocurilor, sunt ocupate, iar astfel albaiulienii sunt obligați să lase mașinile acasă când merg în cartierele marginale ale orașului, unde nu există parcări nerezidențiale.

Și dacă tot ajungem în acest punct, dovadă a faptului că primăria Alba Iulia vizează doar colectarea banilor șoferilor, în următoarea perioadă aproape toate locurile nerezidențiale vor trebui plătite, cu ora, cu ziua sau luna. Ceea ce este cu atât mai cinic: pentru a-ți acoperi nepriceperea în gestionarea acestei probleme, o ”impozitezi”. Probabil reprezentanții primăriei se gândesc că oamenii, pentru a nu plăti pentru fiecare oră în care sunt la serviciu, vor alege alte mijloace de transport, iar orașul nu va mai părea atât de sufocat de mașini.

Mărturie a faptului că primăria nu e interesată de șoferi, ci doar de colectarea banilor, stă și regulamentul prin care se instituie parcări cu plata cu ora în aproape tot orașul. În aceasta se precizează că proprietarul parcărilor nu e responsabil de securitatea vehiculelor, iar cei care plătesc pentru o lună, nu îl au asigurat, fiind posibil să fie ocupat de alți plătitori.

Birou de presă PSD Alba

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 septembrie 2019

About Author

Adrian Contor


ONE COMMENT ON THIS POST To “Rușine primăriei Alba Iulia pentru bătaia de joc la adresa șoferilor. Oamenii așteaptă cu zilele pentru un loc de parcare”

  1. Bună.

    Unde pot descărca XEvil gratis pe site-ul tău?
    Am primit informații de la sprijinul dumneavoastră. XEvil este într-adevăr cel mai bun program de rezolvare captcha, dar am nevoie de cea mai recentă versiune a acestuia.

    Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...