Actualitate

Rus Maria Natalia, judoka legitimată la CS Unirea Alba Iulia, medalie de argint obținută la Concursul Național U14 

Secția de judo a CS Unirea Alba Iulia obține o nouă performanță, de această dată, la Concursul Național U14 Individual, desfășurat în perioada 3-4 iunie 2022, la Brașov.

Junioara Rus Maria Natalia s-a clasat pe locul 2 la categoria de greutate – 63 de kilograme, obținând astfel o medalie de argint, foarte importantă pentru CS Unirea Alba Iulia.

Sportiva este pregătită de către antrenorii Dinu Alin și Dinu Cristian. Ne bucurăm că după rezultatele extraordinare obținute recent de judoka noștri consacrați – Alexandru Sibișan și Laura Alexia Bogdan – se evidențiază un nou talent. Nici o medalie nu poate fi obținută, însă, fără muncă și perseverență. 

Rus Maria Natalia este elevă în clasa a VI-a la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia. Este o sportivă muncitoare, perseverentă, competitivă și ambițioasă, cu o capacitate de reacție rapidă. Sperăm ca rezultatele viitoare să fie la fel de bune!

Concursul a fost organizat de către Federația Română de Judo, în parteneriat cu Ministerul Sportului.

The post Rus Maria Natalia, judoka legitimată la CS Unirea Alba Iulia, medalie de argint obținută la Concursul Național U14  appeared first on albapesurse.

Secția de judo a CS Unirea Alba Iulia obține o nouă performanță, de această dată, la Concursul Național U14 Individual, desfășurat în perioada 3-4 iunie 2022, la Brașov. Junioara Rus Maria Natalia s-a clasat pe…
The post Rus Maria Natalia, judoka legitimată la CS Unirea Alba Iulia, medalie de argint obținută la Concursul Național U14  appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 iunie 2022

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...