Actualitate, Social

Românilor li se pregăteşte o nouă taxă!

Românii ar putea avea de plătit o nouă taxă în viitorul apropiat. Înainte de a lăsa în paragină casele sau terenurile pe care le deţineţi ar trebui să vă gândiţi de două ori înainte de a face asta.
Asta deoarece aceştia vor fi nevoiţi să plătească, dacă fac respectivul lucru, taxe şi impozite mai mari chiar şi de cinci ori.
Propunerea a venit din partea Asociaţiei Municipilor din România, a fost însuşită de Ministerul Finanţelor şi va intra în vigoare cel mai probabil peste doi ani.
Autorităţile locale ar urma să fie cele care stabilesc aceste supraimpozite pentru cei care îşi neglijează proprietăţile.
Doi ani mai au la dispoziţie proprietarii de clădiri şi terenuri lăsate în paragină fie să le repare, fie să le vândă. Prin Codul Fiscal, primăriile vor avea dreptul de a creşte taxele pentru proprietăţile lăsate să se degradeze.
„Propunerea era de până la de cinci ori. Asta înseamnă că într-o localitate poate să nu crească, în alta, unde primarul consideră că aspectul este destul de degradant şi că loveşte în interesul oraşului, consiliul local să poate să o aplice”, a declarat, la Digi24, Darius Vâlcov, ministrul Finanţelor Publice.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 februarie 2015

About Author

Ziarul Apulum


ONE COMMENT ON THIS POST To “Românilor li se pregăteşte o nouă taxă!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...