Diverse

Rinoplastia, procedura prin care se pot corecta problemele de respiratie, dar si partea care tine de estetica nasului

Nu toti avem un nas perfect la nastere, insa probabil ca acest aspect nu mai reprezinta un secret sau o noutate pentru niciunul dintre noi. Totusi, medicina a evoluat considerabil in ultimii ani, astfel ca cele mai multe probleme care au legatura cu respiratia dificila si cu partea estetica a nasului se pot corecta destul de simplu. Rinoplastia este un serviciu medical foarte popular astazi in intreaga lume si indiferent de motivul pentru care alegem acest serviciu, rezultatele finale sunt mereu unele multumitoare. Problemele de respiratie reprezinta de cele mai multe ori motivul principal pentru care se opteaza pentru aceasta operatie, insa nu sunt deloc rare cazurile in care pacientii isi doresc un nas perfect din punct de vedere estetic, astfel ca se vad nevoiti sa apeleze la rinoplastie pentru a obtine rezultatul dorit.

Rinoplastia este un serviciu medical cu o istorie destul de indelungata am putea spune avand in vedere ca se practica cu succes pretutindeni in lume, insa avand in vedere ca medicina a evoluat considerabil in ultimii ani, astazi procedura fiind una mult mai usor de suportat de catre pacient. Ce inseamna mai exact operatia de rinoplastie si cand ar trebui sa apelam la aceasta?

Rinoplastia, interventia prin care poti avea nasul mult dorit.

Intr-un secol in care fiecare dintre noi cautam perfectiunea in aproape orice lucru, este absolut firesc sa ne dorim in acelasi timp perfectiunea si atunci cand vorbim despre corpul nostru. Pentru ca nu toti ne nastem cu un nas perfect, trebuie sa sa fim onesti cu noi si sa admitem faptul ca ne dorim acest lucru. Rinoplastia este interventia care ne poate ajuta sa obtinem acest rezultat cu mare usurinta, desigur totul dupa o consultatie amanuntita.

Rinoplastia poate corecta problemele de respiratie de la nivelul nasului.

Deviatia de sept este o problema destul de comuna si care poate ca nu este considerata grava, cert este faptul ca ea poate crea un oarecare disconfort persoanelor care se confrunta cu aceasta. O respiratie ingreunata sau chiar si o vorbire nazala reprezinta motive suficiente pentru care sa apeleze cu incredere la operatia de rinoplastie. Prin intermediul acesteia, se va corecta deviatia de sept responsabila pentru respiratia incorecta, astfel ca vei putea respira normal.

Ce riscuri presupune rinoplastia?

La fel ca si multe alte acte medicale, rinoplastia poate include cateva efecte secundare precum sangerari mici, senzatie de fata umflata, dureri la nivelul nasului, dureri de cap, inflamatia zonei din jurul ochilor si vanatai la acest nivel. Un lucru important de mentionat este faptul ca aceste efecte secundare nu apar la orice persoana, iar gradul in care acestea apar este si el diferit.

Cat dureaza in general o operatie de rinoplastie?

Durata unei astfel de interventii chirurgicale poate varia, insa in general aceasta nu dureaza mai mult de doua ore. Recuperarea dureaza in jur de 2 zile, iar reluarea activitatii scoala/loc de munca se poate face de obicei in cel mult o saptamana.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 aprilie 2019

About Author

Stiri Diverse


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...