Actualitate, Social

Rezultatele examenului de admitere în învăţământul militar superior şi postliceal

tdscn8030Începutul lunii septembrie a adus veşti bune pentru Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” unde, în această săptămână s-a desfăşurat şedinţă de analiză privind rezultatele obţinute de absolvenţii promoţiei 2013 la examenele de bacalaureat şi admitere în academiile şi şcolile de maiştri din cadrul categoriilor de forţe ale Armatei, la care au participat toţi cei implicaţi în procesul de învăţământ din cadrul colegiului.

Comandantul colegiului, colonelul Marcel Domşa, a prezentat bilanţul activităţii de învăţământ din cei patru ani al ultimei promoţii de absolvenţi.

Rezultatele examenului de bacalaureat, cât şi de admitere în învăţământul militar superior şi postliceal sunt cele care încununează efortul fiecărei generaţii de elevi şi al celor care îi pregătesc şi educă în spiritul reuşitei în cariera pe care au ales-o.

Dacă examenul de bacalaureat, cu promovabilitate 100% a avut un mare ecou la nivel naţional, cel de admitere a fost pe măsura muncii celor implicaţi şi a aşteptărilor noastre, procentul de 91,89 dovedeşte că managementul participativ adoptat de către Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” a fost unul eficient, aşa cum a concluzionat comandantul colegiului.

Ca la orice analiză, feed-back-ul este cel care vine în sprijinul identificării şi găsirii unor soluţii tot mai eficiente şi mai benefice pentru cei ce muncesc în colegiu, cadre didactice, cadre militare şi, nu în ultimul rând, elevii.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 septembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...