Actualitate, Sanatate, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Rezultatele controalelor efectuate în trafic între 12 decembrie 2019 și 7 ianuarie 2020 de DSVSA Alba și IPJ Alba

În perioada 12 decembrie 2019 – 7 ianuarie 2020, cu ocazia sărbătorilor de iarnă când transportul de bunuri de larg consum crește, inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Alba, alături de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), au oprit și verificat 748 de mijloace de transport.

Controale comune au fost efectuate, între altele, pentru prevenirea răspândirii pestei porcine africane și combaterea ilegalităților în domeniul sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor. Echipe mixte formate din medici veterinari și polițiști au acționat, zilnic, în perioada sus menționată, pe mai multe drumuri județene și naționale, în zone prestabilite.

Nu au fost identificate transporturi ilegale de porci, însă au fost aplicate 4 amenzi contravenționale, conform HG 984/2005, în valoare totală de 4.700 de lei, pentru efectuarea de transporturi de ovine și bovine fără documente sanitare veterinare.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 ianuarie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...