Actualitate, Stiri

Rezultate parţiale ALBA: PDL a câştigat la diferenţă mică faţă de Alianța PSD-UNPR-PC

În urma numărătorii paralele a voturilor, ce a avut loc azi-noapte la Biroul Electoral Judeţean, a rezultat o nouă victorie în Alba a Partidului Democrat-Liberal. Diferenţa faţă de următoarea clasată, PSD, este una foarte mică, iar social-democraţii vor face contestaţie şi vor solicita renumărrarea voturilor la Blaj, unde PDL a obţinut un scor foarte bun.

La nivel naţional Alianța PSD-UNPR-PC a obținut, la alegerile europarlamentare desfășurate duminică, 37,25% din voturi, PNL 14,86%, iar PDL 12,26%, candidatul independent Mircea Diaconu a întrunit 6,95% din opțiuni, Uniunea Democrată a Maghiarilor din România 6,48%, PMP a obținut 6,24% din voturi, PP-DD — 3,62%, iar PRM — 2,71%. FC a obținut 2,64% din voturile exprimate de alegători, Partidul Ecologist Român 1,18%, Alianța Agricultorilor — 0,95% și PNȚCD — 0,91%.

În Alba Iulia, PSD a câştigat alegerile pentru europarlamentare. De asemenea, scoruri mai bune decât PDL şi PNL au obţinut în mediul rural şi în Câmpeni, Abrud , Cugir și Sebeș. Cele mai multe voturi le-au primit democrat-liberalii la Blaj, unde au obţinut 48,61% din voturile exprimate.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 mai 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...