Actualitate, Social

Revoltător, Bogdan Hossu sindicalistul care ucide locurile de muncă

1012507_492590737500698_1561318065_nEste strigător la cer ca liderul sindical Bogdan Hossu militează cu îndârjire împotriva locurilor de muncă! În loc să apere slujbele oamenilor şi să facă orice pentru crearea de locuri de muncă, Bogdan Hossu face conferinţe de presă în care pune la zid viitorul tuturor moţilor din Munţii Apuseni.

Îi sugerăm domnului Hosu să reflecteze la nevoia noastră disperată de locuri de muncă şi să îşi păstreze calmul, fără să pună în pericol vieţile oamenilor cum s-a întâmplat aseară, când liderul sindical a accidentat cu automobilul un om.

Viaţa acelui om, ca şi vieţile noastre, sunt mai importante decât interesele care se ascund în spatele lui Bogdan Hossu.

Puţină lume ştie că organizaţia domnului Hossu face parte dintr-o alianţă a unor ong-uri finanţate de miliardarul Soros, alianţa care este condusă de Alina Mungiu Pippidi.

Aşadar nu este deloc întâmplătoare poziţia înverşunată contra mineritului din Apuseni a domnului Hossu şi a doamnei Pippidi. E simplu să fim plătiţi să ne opunem, dar e greu să construim ceva bun pentru semenii ale căror vieţi le apărăm!

V-aţi gândit la ce ar trebui să facă sindicatele miniere din Cartel Alfa, de exemplu din Federaţia Naţională Mine Energie? Lor le-aţi spus, domnule Hossu, că de fapt sunteţi cel mai mare duşman al mineritului din această ţară?

Să înţelegem, domnule Hossu, că dumneavoastră vă pare rău că România are rezerve de aur? Că vă pare rău că România ar putea ajunge în fruntea Europei la minerit aurifer?

Domnule Hossu, opriţi-vă din luptă murdară pe care o duceţi împotriva locurilor de muncă! Nu mai îngăduim să ne fie ameninţat viitorul, nu mai îngăduim să murim de foame din cauza unor binevoitori că dumneavoastră!

Sindicatul Viitorul Mineritului

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

19 septembrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Radio Alba Centrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...