Anunturi Publice

Restricții de circulație pe A1 și A10!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că marți, 11 mai, pe autostrada A1 Deva – Sibiu sunt impuse mai multe restricții de circulație, în urma unor lucrări, astfel:

– între km 284-285, pe raza localității Apoldu, județul Sibiu, sensul de deplasare Sibiu-Deva, va fi restricționată banda doi, pentru lucrări de colmatare fisuri, în intervalul orar 09:00 – 15:00.

De asemenea, în intervalul orar 08.30 – 18.00,  sunt executate lucrari de reparatii fisuri la partea carosabilă, pe A10 tronsonul Aiud – Turda calea 1, km 66+300-68+000, iar ulterior în nodul rutier Turda, bretelele 1, 2 și 5, de pe raza loc. Moldovenești și Mihai Viteazu, jud. Cluj, motiv pentru care prima banda este restricționată.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiți să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

The post Restricții de circulație pe A1 și A10! appeared first on albapesurse.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că marți, 11 mai, pe autostrada A1 Deva – Sibiu sunt impuse mai multe…
The post Restricții de circulație pe A1 și A10! appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 mai 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...