Reportaje & Anchete, Stirea Zilei, Stiri Foto, Stiri Sebes

REPORTAJ: Ruta Sebeș-Alba Iulia, trafic de coșmar

Traficul rutier dintre Sebeș și Alba a fost dat peste cap și în această dimineață (n.r. miercuri 24 octombrie). De foarte multe ori, pe adresa redacției noastre am primit o muțime de poze cu coloane de mașini pe drumul dintre Alba Iulia și Sebeș. În urma acestor sesizări am decis să parcurgem și noi această rută la primele ore ale dimineții și am constatat următoarele:

Am pornit de la gară spre centrul municipiului Sebeș în jurul orei 8.25. La ora 8 și 28 de minute a început calvarul, exact la intrarea pe centrul municipiului Sebeș mașinile stăteau pe loc. Știam cu toții că se circulă greu în centrul Sebeșului, dar nu am crezut că se poate să faci doar un km în 13 minute. La un simplu calcul aritmetic, am observat că ne apropiem „vertiginos” de viteza melcului, mai bine spus, am traversat centrul Sebeșului cu „fantastica” viteză de 4,6 km/oră. La ieșirea din centru, în intersecția am întâlnit o nouă coloană de mașini. Am mai așteptat câteva minute după care am continuat drumul spre Alba Iulia. La ieșirea din Lancrăm, ce să vezi? O nouă coloană de mașini! Deplasarea a fost greoaie, dar mai bună decât cea pe care am avut-o Sebeș, până la sensul giratoriu de la Trei Poduri. De aici până la intrarea în municipiul Alba Iulia, traficul a fost normal.

Dacă tragem linie și calculăm putem observa că am parcurs distanța dintre Sebeș și Alba Iulia în 42 de minute, un timp relativ față de alte zile când această rută este parcursă în mai bine de 60 de minute, sau și mai mult dacă, Doamne-ferește, are loc vreun accident.

Sperăm că acest coșmar în trafic va lua sfârșit odată cu inaugurarea segmentului de autostradă dintre Sebeș și Alba Iulia, dar din păcate, până la darea în folosință a autostrăzii, șoferii care trec prin această zonă vor mai avea de îndurat coloane de mașini și multe ore de stat în trafic.

Distribuie Acum

24 octombrie 2018

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALBA
Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice