Anunturi Publice

Reparații a părții carosabile pe autostrada A1 Sibiu-Deva!

autoauto

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, 15 iunie, au loc lucrări de reparații a părții carosabile pe autostrada A1 Sibiu-Deva, astfel:

-km. 248+800 de metri – 247+700 de metri, pe raza municipiului Sibiu, județul Sibiu, pe sensul de deplasare Deva-Sibiu, este restricționată a doua bandă pentru a permite efectuarea lucrărilor de reparații a carosabilului, până mâine, 16 iunie.

-km. 264 – 264+400 de metri, pe raza localității Săcel, județul Sibiu, pe sensul către Deva, este restricționată banda de urgență în vederea efectuării de lucrări de reparație la tunel, astăzi, în intervalul orar 09:30  – 15:00.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație.

The post Reparații a părții carosabile pe autostrada A1 Sibiu-Deva! appeared first on albapesurse.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, 15 iunie, au loc lucrări de reparații a părții carosabile pe autostrada…
The post Reparații a părții carosabile pe autostrada A1 Sibiu-Deva! appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

15 iunie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...