Actualitate

Reguli de respectat în apropierea lăcaşurilor de cult! Recomandări de la Poliţie pentru cei care participă la manifestările religioase

Biserica UnireaÎn acest week-end au loc manifestări religioase prilejuite de sărbătorirea Botezului Domnului Iisus Hristos (Boboteaza), Sfântul Ioan Botezătorul şi a Crăciunului pe rit vechi.

Recomandăm oamenilor să nu aibă cu ei sume mari de bani, iar, pe cât posibil, portofelul să-l păstreze în buzunarul interior al hainei.

Doamnelor le recomandăm să fie atente la genţi şi poşete.

Celor care se deplasează cu autoturismul până în apropierea lăcaşului de cult le recomandăm să nu lase la vedere bunuri de valoare.

Boboteaza este un eveniment evlavios. Nu vă inghesuiţi în mulţime, când aşteptaţi în curtea bisericii să luaţi apă sfinţită! Aşteptaţi cu calm şi linişte!

De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri şi să parcheze doar în locurile de parcare special amenajate.

Pentru protecţia autovehiculului, atunci când parcaţi, nu uitaţi să închideţi geamurile şi să vă asiguraţi că l-aţi încuiat.

Când aţi pornit maşina pentru a se încălzi, nu vă îndepărtaţi de ea. Nu o lăsaţi pornită şi neasigurată nici pentru câteva momente.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 ianuarie 2018

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...